Donatie

van een willekeurig bedrag mogelijk door hier te klikken.
Alvast bedankt

Cultuur

The Parkinson Games beginnen met een opening ceremonie waarbij alles zal bijdragen Parkinson vanuit een positief perspectief te bekijken. Bijvoorbeeld het thema van het ballet ‘het overwinnen van de angst je vrijheid te verliezen’ en de choreografie beschrijft ‘de persoonlijke transformatie en het ontdekken van nieuwe persoonlijke ontwikkelingen en groei’.

Dezelfde avond zal er een gala avond worden georganiseerd om de eerste dag van The Parkinson Games goed af te sluiten. Het thema ‘ changing perspectives’ zal ook hier centraal staan bij de verschillende artiesten. Daarnaast zullen Prof. Erik Scherder en Andrew Greenwood in een unieke presentatie uitleggen hoe bewegen, Parkinson en hersenen op hun eigen manier met elkaar dansen.

Op de laatste dag (Zaterdag 06aug22) na de finales en de medaille uitreikingen worden The Parkinson Games op gepaste wijze olympisch afgesloten met een sluiting ceremonie met veel dans en muziek (lees bekende DJ).
Wij hopen dat de deelnemers en het publiek een ander perspectief hebben gekregen op de mens met Parkinson. Een mens die geniet van sport en cultuur en zo zijn/haar eigen nieuw (complementair) medicijn heeft gevonden.
De vele bedrijven en instellingen die The Parkinson Games mogelijk hebben gemaakt starten vanaf dan officieel met wat het After Care programma is gaan heten.

Parkinson Translation Services